Altijd een gezellige ontmoetingsplaats
Vrijdag open tot 1:45
Elke dag van het jaar open
Kom gezellig langs voor een borrel
Reserveren kan vanaf 6 personen
Tegenover de oude ruïnekerk

Fabel’s Eten en Drinken

Ons restaurant is een gezellige, altijd drukke ontmoetingsplaats voor iedereen, zeven dagen in de week van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Midden in in het pittoreske Bergen bevindt zich tegenover de oude ruïnekerk restaurant Fabel’s.

Fabels staat voor Food And Beverage & Lovely Service.

Fabels heeft een grote bar waar ook gegeten kan worden en een ruime serre met zicht op een achtertuin. In de tuin en in het restaurant hangt onze eigen kunst of een tijdelijke expositie. Ook is er een ruim verwarmd voorterras. Een echte eye-catcher is de grote leestafel die je uitnodigt voor het lezen van een krantje of een tijdschrift. Allicht onder het genot van een machiato met hazelnootkrokantje, of één van de vele speciaalbieren.

 

Fabel’s heeft een onvervalste brasseriekaart met een grote diversiteit in gerechten. Van heerlijke Teri-yaki spiesjes, Carpaccio van ossenhaas, een Salade fabel’s deluxe, Thaise gai pad medh tot de Spaghetti gamba’s à la minute met veel knoflook en Spaanse pepers. En als dessert de heerlijke eigengemaakte Zwitserse schuimbrokken met karamelsaus.

Ook aan de Fabels kids is gedacht. Zowel overdag als ’s avonds is er veel keuze voor de kleintjes; van een heerlijke kindercappuccino met verrassing tot een Mac Fabel’s junior hamburger en een raketje toe. In het restaurant staan kleurboekjes en spelletjes.

© Fabels eten & drinken 2023
Design: Mike van Beek, techniek: We Brand Creative